Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta, trzyskładnikowa surówka, idealna do letniego obiadu. Dzięki dodatkowi cebuli i kolorowego pieprzu jej smak jest lekko pikantny, a marchew dodaje jej słodyczy. Najlepiej smakuje zaraz po wymieszaniu z dressingiem, ponieważ ogórki są wtedy chrupiące i najpełniej można delektować się ich świeżością.
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3800
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1514
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 171
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 323
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 196
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3800
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1514
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 171
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 323
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 196
Składniki
Ogórki umyć i bez obierania ze skórki poszatkować lub pokroić w drobne plastry. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka i wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki. Z podanych składników przygotować dressing, polać nim surówkę kilka minut przed podaniem i wymieszać.