Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta, trzyskładnikowa surówka, idealna do letniego obiadu. Dzięki dodatkowi cebuli i kolorowego pieprzu jej smak jest lekko pikantny, a marchew dodaje jej słodyczy. Najlepiej smakuje zaraz po wymieszaniu z dressingiem, ponieważ ogórki są wtedy chrupiące i najpełniej można delektować się ich świeżością.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19648
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19648
Składniki
Ogórki umyć i bez obierania ze skórki poszatkować lub pokroić w drobne plastry. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka i wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki. Z podanych składników przygotować dressing, polać nim surówkę kilka minut przed podaniem i wymieszać.