Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta, trzyskładnikowa surówka, idealna do letniego obiadu. Dzięki dodatkowi cebuli i kolorowego pieprzu jej smak jest lekko pikantny, a marchew dodaje jej słodyczy. Najlepiej smakuje zaraz po wymieszaniu z dressingiem, ponieważ ogórki są wtedy chrupiące i najpełniej można delektować się ich świeżością.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13635
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1425
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13635
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5741
Składniki
Ogórki umyć i bez obierania ze skórki poszatkować lub pokroić w drobne plastry. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka i wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki. Z podanych składników przygotować dressing, polać nim surówkę kilka minut przed podaniem i wymieszać.