Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta, trzyskładnikowa surówka, idealna do letniego obiadu. Dzięki dodatkowi cebuli i kolorowego pieprzu jej smak jest lekko pikantny, a marchew dodaje jej słodyczy. Najlepiej smakuje zaraz po wymieszaniu z dressingiem, ponieważ ogórki są wtedy chrupiące i najpełniej można delektować się ich świeżością.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2282
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Ogórki umyć i bez obierania ze skórki poszatkować lub pokroić w drobne plastry. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka i wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki. Z podanych składników przygotować dressing, polać nim surówkę kilka minut przed podaniem i wymieszać.