Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 14-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta, trzyskładnikowa surówka, idealna do letniego obiadu. Dzięki dodatkowi cebuli i kolorowego pieprzu jej smak jest lekko pikantny, a marchew dodaje jej słodyczy. Najlepiej smakuje zaraz po wymieszaniu z dressingiem, ponieważ ogórki są wtedy chrupiące i najpełniej można delektować się ich świeżością.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1427
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458611
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1711
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1427
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458611
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1711
Składniki
Ogórki umyć i bez obierania ze skórki poszatkować lub pokroić w drobne plastry. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę pokroić w piórka i wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki. Z podanych składników przygotować dressing, polać nim surówkę kilka minut przed podaniem i wymieszać.