Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z rybką, doskonała na Świąteczny stół. Łączy tradycje i nowinki. Lekka i pyszna. Na zdjęciu ostatki, które udało mi się uratować przed błyskawicznym zjedzeniem.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 449
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 174
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 130
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 449
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 174
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 130
Składniki
Pora kroimy na cienkie półtalarki, soli i odstawiamy, zeby zmiękł
Kapustę pekińską kroimy w kostkę ok. 1,5 cm(wykrawając twarde części)jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w drobną kostkę, kukurydzę i groszek odsączamy, wsypujemy przygotowany wczesniej por i wszystko razem mieszamy.
Makrele obieramy ze skóry i ości i "szarpiemy" na kawałeczki(podczas mieszania stanie się praktycznie niewidoczna , ale smak pozostanie). Dodajemy majonez i kilka łyżeczek musztardy(wg uznania) doprawiamy solą, pieprzem i wegettą.
Smacznego!!!!