Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z rybką, doskonała na Świąteczny stół. Łączy tradycje i nowinki. Lekka i pyszna. Na zdjęciu ostatki, które udało mi się uratować przed błyskawicznym zjedzeniem.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Pora kroimy na cienkie półtalarki, soli i odstawiamy, zeby zmiękł
Kapustę pekińską kroimy w kostkę ok. 1,5 cm(wykrawając twarde części)jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w drobną kostkę, kukurydzę i groszek odsączamy, wsypujemy przygotowany wczesniej por i wszystko razem mieszamy.
Makrele obieramy ze skóry i ości i "szarpiemy" na kawałeczki(podczas mieszania stanie się praktycznie niewidoczna , ale smak pozostanie). Dodajemy majonez i kilka łyżeczek musztardy(wg uznania) doprawiamy solą, pieprzem i wegettą.
Smacznego!!!!