Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z rybką, doskonała na Świąteczny stół. Łączy tradycje i nowinki. Lekka i pyszna. Na zdjęciu ostatki, które udało mi się uratować przed błyskawicznym zjedzeniem.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14567
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19632
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14567
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19632
Składniki
Pora kroimy na cienkie półtalarki, soli i odstawiamy, zeby zmiękł
Kapustę pekińską kroimy w kostkę ok. 1,5 cm(wykrawając twarde części)jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w drobną kostkę, kukurydzę i groszek odsączamy, wsypujemy przygotowany wczesniej por i wszystko razem mieszamy.
Makrele obieramy ze skóry i ości i "szarpiemy" na kawałeczki(podczas mieszania stanie się praktycznie niewidoczna , ale smak pozostanie). Dodajemy majonez i kilka łyżeczek musztardy(wg uznania) doprawiamy solą, pieprzem i wegettą.
Smacznego!!!!