Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i lekka sałatka z awokado idealna na kolację, do pracy lub spotkanie towarzyskie czy imprezę.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 61
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10347
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1015
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 61
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10347
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1015
Składniki
Do miski włóż dwie garści sałaty, dodaj pokrojonego w pół plasterki ogórka, pomidora, paprykę i cebulę pokrój w paski a awokado w kostkę.
Sok z cytryny wymieszaj z musztardą, oliwą, dodaj do sałatki wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sałatka idealnie smakuje zaraz po przygotowaniu lub można ją schłodzić w lodówce żeby smaki się połączyły.