Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo szybka sałatka wdzięczna do zrobienia oraz bardzo smaczna i pasująca do wielu dań. Prostota polega na łatwym procesie przyrządzania, ponieważ wykorzystuje dwa działania cięcie i mieszanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8701
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 612
Składniki
Zaczynamy od krojenia cykorii najpierw na połowę potem w tzw piórka.
Dodajemy pocięte pomidorki koktajlowe na połowę oraz pocięte listki rukoli.
Następnie kroimy ser mozzarella na kawałki i dodajemy pokrojone ogórki. Na koniec posypujemy borówką oraz curry. Przed podaniem kropimy oliwą z oliwek i jak ktoś lubi dodajemy parę kropel octu balsamicznego.
I tak oto proste składniki przygotowane sercem dają super danie. Jeśli się Państwu podoba zapraszam do lajkowania i polecania znajomym. Smacznego