Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna, prosta i szybka surówka warzywna do wykonania. Pasuje bardzo dobrze do różnego rodzaju mięs i u mnie w domu jest uwielbiana przez wnuków i nie tylko. W zależności od sezonu można dodawać, śliwki, mandarynki lub pomarańcze itp.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1024
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4430
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 455
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2858
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38750
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1024
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4430
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 455
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2858
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38750
Składniki
Przyprawy: Sok z cytryny lub ocet winny Olej roślinny bezsmakowy Sól, pieprz, cukier do smaku
Warzywa myjemy, obieramy, szatkujemy i ścieramy na tarce. Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki, por i wszystkie przyprawy.
Mieszamy do uzyskania lekko wilgotnej konsystencji, dosmaczamy jeżeli potrzebne i posypujemy pestkami granatu. Surówka jest gotowa do spożycia.