Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna, prosta i szybka surówka warzywna do wykonania. Pasuje bardzo dobrze do różnego rodzaju mięs i u mnie w domu jest uwielbiana przez wnuków i nie tylko. W zależności od sezonu można dodawać, śliwki, mandarynki lub pomarańcze itp.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10837
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13144
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4880
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10837
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13144
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4880
Składniki
Przyprawy: Sok z cytryny lub ocet winny Olej roślinny bezsmakowy Sól, pieprz, cukier do smaku
Warzywa myjemy, obieramy, szatkujemy i ścieramy na tarce. Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki, por i wszystkie przyprawy.
Mieszamy do uzyskania lekko wilgotnej konsystencji, dosmaczamy jeżeli potrzebne i posypujemy pestkami granatu. Surówka jest gotowa do spożycia.