Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna, prosta i szybka surówka warzywna do wykonania. Pasuje bardzo dobrze do różnego rodzaju mięs i u mnie w domu jest uwielbiana przez wnuków i nie tylko. W zależności od sezonu można dodawać, śliwki, mandarynki lub pomarańcze itp.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 31
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 84
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 31
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 84
Składniki
Przyprawy: Sok z cytryny lub ocet winny Olej roślinny bezsmakowy Sól, pieprz, cukier do smaku
Warzywa myjemy, obieramy, szatkujemy i ścieramy na tarce. Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki, por i wszystkie przyprawy.
Mieszamy do uzyskania lekko wilgotnej konsystencji, dosmaczamy jeżeli potrzebne i posypujemy pestkami granatu. Surówka jest gotowa do spożycia.