Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna, prosta i szybka surówka warzywna do wykonania. Pasuje bardzo dobrze do różnego rodzaju mięs i u mnie w domu jest uwielbiana przez wnuków i nie tylko. W zależności od sezonu można dodawać, śliwki, mandarynki lub pomarańcze itp.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1225
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5745
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8803
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18351
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1225
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5745
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8803
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18351
Składniki
Przyprawy: Sok z cytryny lub ocet winny Olej roślinny bezsmakowy Sól, pieprz, cukier do smaku
Warzywa myjemy, obieramy, szatkujemy i ścieramy na tarce. Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki, por i wszystkie przyprawy.
Mieszamy do uzyskania lekko wilgotnej konsystencji, dosmaczamy jeżeli potrzebne i posypujemy pestkami granatu. Surówka jest gotowa do spożycia.