Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój zestaw kibica. Ja szykuję się do wiernego kibicowania naszym siatkarzom :) Grillowana pierś kurczaka w miodowej marynacie, do tego świeży ogórek, sałaty, rukola i listki botwinki.
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1071
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 102
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1156
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 736
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1071
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 102
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1156
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 736
Składniki
Mięso piersi pokrój w 1-1,5 cm plastry. Miód wymieszaj z sosem sojowym, olejem, imbirem i posiekanym czosnkiem. Marnuj mięso minimum 30 minut. Opłucz ogórki i wszystkie zielone liście, sałaty, rukoli i botwinki. Ogórki pokrój obieraczką w cienkie paski. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa ułóż na półmisku. Mięso grilluj z każdej strony po 3 minuty, ciepłe przełóż na sałatę. Całość można skropić oliwą, mięso posolić.