Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczki z piekarnika z chrupiącą skórką. Kto jeszcze nie robił to bardzo polecam. Serdecznie zapraszam na kanał YouTube gdzie można zobaczyć filmik krok po kroku oraz inne przepisy jak rowniez na Instagramie. Linki pod przepisem.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8946
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8946
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Ziemniaki porządnie umyć, osuszyć i ponacinać od góry cienkie plasterki, tak aby nie były przecięte do samego końca. Dodać wszystkie przyprawy i wymieszać. Położyć w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia. Ziemniaki posmarować przygotowaną marynatą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec ok 1h do miękkości ziemniaków. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.