Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczki z piekarnika z chrupiącą skórką. Kto jeszcze nie robił to bardzo polecam. Serdecznie zapraszam na kanał YouTube gdzie można zobaczyć filmik krok po kroku oraz inne przepisy jak rowniez na Instagramie. Linki pod przepisem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ziemniaki porządnie umyć, osuszyć i ponacinać od góry cienkie plasterki, tak aby nie były przecięte do samego końca. Dodać wszystkie przyprawy i wymieszać. Położyć w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia. Ziemniaki posmarować przygotowaną marynatą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec ok 1h do miękkości ziemniaków. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.