Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczki z piekarnika z chrupiącą skórką. Kto jeszcze nie robił to bardzo polecam. Serdecznie zapraszam na kanał YouTube gdzie można zobaczyć filmik krok po kroku oraz inne przepisy jak rowniez na Instagramie. Linki pod przepisem.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3836
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414680
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2380
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3836
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414680
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2380
Składniki
Ziemniaki porządnie umyć, osuszyć i ponacinać od góry cienkie plasterki, tak aby nie były przecięte do samego końca. Dodać wszystkie przyprawy i wymieszać. Położyć w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia. Ziemniaki posmarować przygotowaną marynatą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec ok 1h do miękkości ziemniaków. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.