Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczki z piekarnika z chrupiącą skórką. Kto jeszcze nie robił to bardzo polecam. Serdecznie zapraszam na kanał YouTube gdzie można zobaczyć filmik krok po kroku oraz inne przepisy jak rowniez na Instagramie. Linki pod przepisem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27687
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27687
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Składniki
Ziemniaki porządnie umyć, osuszyć i ponacinać od góry cienkie plasterki, tak aby nie były przecięte do samego końca. Dodać wszystkie przyprawy i wymieszać. Położyć w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia. Ziemniaki posmarować przygotowaną marynatą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec ok 1h do miękkości ziemniaków. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.