Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczki z piekarnika z chrupiącą skórką. Kto jeszcze nie robił to bardzo polecam. Serdecznie zapraszam na kanał YouTube gdzie można zobaczyć filmik krok po kroku oraz inne przepisy jak rowniez na Instagramie. Linki pod przepisem.
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 147
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 880
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 102
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 147
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 880
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 102
Składniki
Ziemniaki porządnie umyć, osuszyć i ponacinać od góry cienkie plasterki, tak aby nie były przecięte do samego końca. Dodać wszystkie przyprawy i wymieszać. Położyć w naczyniu żaroodpornym wyłożonym papierem do pieczenia. Ziemniaki posmarować przygotowaną marynatą. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180°C i piec ok 1h do miękkości ziemniaków. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.