Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty i smaczny przepis w 10min!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8232
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 443
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8232
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 443
Składniki
Rozbite jaja wrzucamy do miseczki. Całość mieszamy widelcem. Obieramy banany i rozgniatamy widelcem na "ciapkę" ;-) Do jajek wrzucamy 4 łyżki płatków owsianych. Całość mieszamy. Teraz dorzucamy banany i 2 łyżki mleka.( Nie przesadzajcie z mlekiem). Całość mieszamy. Rozgrzewamy patelnię, rozprowadzamy tłuszcz po całej patelni. Wlewamy całą zawartość miseczki, smażymy pod przykryciem dopóty spód naleśnika nie nabierze złocistego koloru.(trzeba patrzeć, zajmie to od 2-4 min). Jak już nabrał to go przewracamy na drugą stronę. Można go podawać z cukrem pudrem, dżemem, pastą czekoladową. Tudzież można zjeść go jałowego też bardzo dobrze smakuje:-) Zapraszam do obejrzenia filmu z przygotowań. Link poniżej!!! Smacznego i pozdrawiam serdecznie!