Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajeczne muffinki z dodatkiem warzyw to świetny pomysł na śniadanie, kolację czy przekąskę. Są bardzo proste i dość szybkie w przygotowaniu. Możemy robić je z różnymi dodatkami w zależności od upodobań. Te jajeczne babeczki sprawdzą się idealnie również na przyjęciach w gronie najbliższych lub podczas śniadania Wielkanocnego.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2642
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4588
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102171
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2642
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4588
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102171
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do ok. 180-190 stopni. Jajka miksujemy z mlekiem lub roztrzepujemy widelcem w misce, dodajemy szczyptę soli, pieprzu i papryki. Warzywa kroimy w kostkę. Silikonowe foremki do babeczek nacieramy tłuszczem i układamy składniki, zalewamy masą jajeczną. Pieczemy przez około 20 minut, do ścięcia jajek. Smacznego! Czas pieczenia musimy dostosować do swojego piekarnika.