Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś tak wędliny ostatnio omijamy szerokim łukiem. Pasztety jak już, mazidła, wszelakie pasty, pomidory…O tak! Jednak jak zobaczyliśmy surowy boczek…O maj god!
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 502
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 988
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 182
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2715
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 502
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 988
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 182
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2715
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę, mieszamy z cukrem, ketchupem, solą i olejemy. Boczek nakłuwamy, smarujemy marynatą, owijamy w folię spożywczą, odstawiamy na 3 godziny. Odwijamy z folii, przekładamy na blaszkę i pieczemy 45 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem.