Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś tak wędliny ostatnio omijamy szerokim łukiem. Pasztety jak już, mazidła, wszelakie pasty, pomidory…O tak! Jednak jak zobaczyliśmy surowy boczek…O maj god!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5186
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30988
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3670
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5186
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę, mieszamy z cukrem, ketchupem, solą i olejemy. Boczek nakłuwamy, smarujemy marynatą, owijamy w folię spożywczą, odstawiamy na 3 godziny. Odwijamy z folii, przekładamy na blaszkę i pieczemy 45 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem.