Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś tak wędliny ostatnio omijamy szerokim łukiem. Pasztety jak już, mazidła, wszelakie pasty, pomidory…O tak! Jednak jak zobaczyliśmy surowy boczek…O maj god!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68924
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68924
Składniki
Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę, mieszamy z cukrem, ketchupem, solą i olejemy. Boczek nakłuwamy, smarujemy marynatą, owijamy w folię spożywczą, odstawiamy na 3 godziny. Odwijamy z folii, przekładamy na blaszkę i pieczemy 45 minut w temperaturze 180°C z termoobiegiem.