Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 152
Dziś do pracy.
Odsłon: 1406
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5633
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 705
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 152
Dziś do pracy.
Odsłon: 1406
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5633
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 705
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy. Wołowinę przyprawiamy solą, pieprzem, paprykami i dodajemy smażoną cebulę. Odstawiamy na jakiś czas do lodówki. Schłodzone mięso formujemy na kotlety i smażymy po ok 3 min. z każdej strony. Po przewróceniu na drugą stronę na wierzchu każdego kotleta kładziemy plaster sera.
Pomidora i ogórki kiszone kroimy w plastry, natomiast czerwoną cebulę w krążki. Bułkę przekrajamy na pół i podgrzewamy (piekarnik, grill, patelnia – bez różnicy).
Pieczywo smarujemy majonezem, układamy sałatę, pomidor, kotlet, ogórek konserwowy, czerwona cebula, zamykamy posmarowaną majonezem górą bułki.