Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny pomysł na wykorzystanie wczorajszego pieczywa. Proste i szybkie do zrobienia śniadanie, które możecie serwować zarówno na słono, np. z szynką lub bekonem, jak i na słodko z bitą śmietaną i owocami. Jak zrobić chleb w jajku? Sprawdźcie przepis.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9577
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4437
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 204
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9577
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4437
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 204
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20868
Składniki
Do miseczki wbij dwa jajka. Roztrzep je widelcem.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki masła lub smalcu.
Kromki chleba mocz w jajku i smaż na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron na złoty kolor.
Chleb w jajku serwuj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!