Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe słone naleśniki do krokietów lub innych dań
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2118
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6340
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 858
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2118
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6340
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 858
Składniki
Do garnka wlewam mleko dodaje jajko i sól w wsypuje mąkę dokładnie mieszam by nie było grudek ciasto ma być dosyć gęste ale lejące. Na patelni rozgrzewam łyżkę oleju następnie wlewam chochelkę ciasta dokładnie rozlewam po całej patelni . Smażę na zloty kolor po obu stronach i tak smażę pozostałe do całkowitego wykorzystania ciasta za każdym razem dolewam olej na patelnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.