Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam pyszną cukinię wraz z przepisem na nią. Wykonanie jest bardzo łatwe a smak jest zniewalający!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 381
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 381
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Najpierw zeszkliłam twarde warzywa- cebulę i marchewkę.
Dodałam dosyć cienko pokrojoną cukinię oraz czosnek i chili dla siebie. Lekko podsmażyłam i dodałam kostkę rosołowa i podlałam wodą. Poddusiłam do zeszklenia cukinii, nie za długo aby nie "sflaczała". Po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek. Robiłam wersję z natką i jest jeszcze smaczniejsza.
Smacznego :)