Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam pyszną cukinię wraz z przepisem na nią. Wykonanie jest bardzo łatwe a smak jest zniewalający!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5511
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1010
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5119
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1432
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5511
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1010
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5119
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1432
Składniki
Najpierw zeszkliłam twarde warzywa- cebulę i marchewkę.
Dodałam dosyć cienko pokrojoną cukinię oraz czosnek i chili dla siebie. Lekko podsmażyłam i dodałam kostkę rosołowa i podlałam wodą. Poddusiłam do zeszklenia cukinii, nie za długo aby nie "sflaczała". Po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek. Robiłam wersję z natką i jest jeszcze smaczniejsza.
Smacznego :)