Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam pyszną cukinię wraz z przepisem na nią. Wykonanie jest bardzo łatwe a smak jest zniewalający!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Najpierw zeszkliłam twarde warzywa- cebulę i marchewkę.
Dodałam dosyć cienko pokrojoną cukinię oraz czosnek i chili dla siebie. Lekko podsmażyłam i dodałam kostkę rosołowa i podlałam wodą. Poddusiłam do zeszklenia cukinii, nie za długo aby nie "sflaczała". Po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek. Robiłam wersję z natką i jest jeszcze smaczniejsza.
Smacznego :)