Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się w mig, inspiracja z mojewypieki.blox.pl I znika tak samo szybko.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 337
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 769
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 92
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 274
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 337
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 769
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 92
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 274
Składniki
cukier wymieszać z cynamonem.
Rozłożony arkusz ciasta oprószyć częścią cynamonu z cukrem. Złożyć do połowy prawą i lewa stronę ciasta, jak książkę, oprószyć i znowu złożyć lekko docisnąć. Mi złożyło się trzy razy. Odcinać około 1cm. Układać w dużych odległościach, jeszcze posypać resztą mieszanki. Piec ok 20 min, obrócić w połowie pieczenia:)