Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące śniadanie na początek dnia ;-D
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem, na dwie nakładamy szynkę i przykrywamy ją pozostałymi kromkami.
Jajka roztrzepujemy widelcem i doprawiamy solą i pieprzem. W tak przygotowanym jajku maczamy podwójne kanapki z każdej strony.
Kanapki maczane w jajku układamy w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Na wierzch kanapek wylewamy po równo resztę jajka i posypujemy je siekanym szczypiorem.
Wszystko pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 15-20 minut. Podajemy na gorąco polane ketchupem. Smacznego !!!
;-D
;-)))