Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani przepis na smaczne śniadanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Wykonanie: Plastry wędliny o grubości 1,2 cm położyć na patelni na rozgrzany tłuszcz i gdy brzegi kiełbasy podwiną się do góry wbić po 1 jajku. Posypać solą, papryka , szczypiorem. Bułki przekroić na pół i położyć przygotowane gniazdka, następnie włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiec do momentu ścięcia się jajek.