Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz na śniadanie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 60
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 203
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4212
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 60
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 203
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4212
Składniki
Wykonanie: Czosnek wycisnąć przez praskę i utrzeć z masłem. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kromki posmarować masłem czosnkowym, posypać serem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni do zrumienienia się skórki. Smacznego.