Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz na śniadanie.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20257
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20257
Składniki
Wykonanie: Czosnek wycisnąć przez praskę i utrzeć z masłem. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kromki posmarować masłem czosnkowym, posypać serem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni do zrumienienia się skórki. Smacznego.