Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc porządki w zamrażalce " odnalazłam" pyszne prawdziwki i już wiedziałam,że będzie pyszne śniadanie;) Robię ją dość często na jesień, kiedy mam świeże grzyby np. kurki, podgrzybki, rydze...w ogóle Anioły uwielbiają leśne grzyby pod każdą postacią. W następnym poście będzie sos tatarski marynowanymi prawdziwkami...ale wróćmy do grzanek.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 328
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 328
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 239
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1370
Składniki
Wykonanie; Bagietkę pokrój na ukos na kanapki,posmaruj masłem i włóż do piekarnika lub opiekacza na około 5 minut.W międzyczasie rozgrzej oliwę z łyżką masła i podsmaż czosnek, chili, dodaj grzyby i podsmaż na rumiano. Na ciepłą bagietkę wyłóż grzyby, posyp rukolą, polej sosem balsamicznym. Grzanki polej oliwą z oliwek. Smacznego;)