Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc porządki w zamrażalce " odnalazłam" pyszne prawdziwki i już wiedziałam,że będzie pyszne śniadanie;) Robię ją dość często na jesień, kiedy mam świeże grzyby np. kurki, podgrzybki, rydze...w ogóle Anioły uwielbiają leśne grzyby pod każdą postacią. W następnym poście będzie sos tatarski marynowanymi prawdziwkami...ale wróćmy do grzanek.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39119
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 174
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9258
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39119
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 174
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9258
Składniki
Wykonanie; Bagietkę pokrój na ukos na kanapki,posmaruj masłem i włóż do piekarnika lub opiekacza na około 5 minut.W międzyczasie rozgrzej oliwę z łyżką masła i podsmaż czosnek, chili, dodaj grzyby i podsmaż na rumiano. Na ciepłą bagietkę wyłóż grzyby, posyp rukolą, polej sosem balsamicznym. Grzanki polej oliwą z oliwek. Smacznego;)