Do góry

Śniadania Przepis na:

Jaglanka z masłem orzechowym i owocami

Jaglanka z masłem orzechowym i owocami

Autor:

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 216

Dodano:

Odsłon: 135

Smaczne i sycące śniadanie.

Składniki

  • Płatki jaglane 6 łyżek
  • Napój sojowy 1 szklanka
  • Masło orzechowe 1 czubata łyżka
  • Dodatki: banan, figa, wiśnie, syrop z daktyli, inne ulubione owoce i bakalie
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Jaglanka z masłem orzechowym i owocami

Przygotowanie

  1. Do małego garnka wlać napój sojowy, dosypać płatki jaglane, gotować przez 4-5 minut na małym ogniu często mieszając. Pod koniec dodać masło orzechowe i wymieszać

  2. Przełożyć jaglankę do misek, na wierzchu ułożyć owoce i pozostałe dodatki.
    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń