Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować różne farsze w świątecznych jajach.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 154
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37476
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 154
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37476
Składniki
Jaja się gotuje 8 minut, potem chłodzi, obiera i przekrawa. Żółtka trzeba zgnieść widelcem. Jeszcze pstrąg- zostawiłam po małym kawałeczku do dekoracji, majonez, musztarda, szczypiorek, pieprz i sól. Gotowe :)
Smacznego :)