Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować różne farsze w świątecznych jajach.
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 541
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 779
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 541
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 779
Składniki
Jaja się gotuje 8 minut, potem chłodzi, obiera i przekrawa. Żółtka trzeba zgnieść widelcem. Jeszcze pstrąg- zostawiłam po małym kawałeczku do dekoracji, majonez, musztarda, szczypiorek, pieprz i sól. Gotowe :)
Smacznego :)