Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować różne farsze w świątecznych jajach.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2051
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9639
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3315
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6751
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2051
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9639
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3315
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6751
Składniki
Jaja się gotuje 8 minut, potem chłodzi, obiera i przekrawa. Żółtka trzeba zgnieść widelcem. Jeszcze pstrąg- zostawiłam po małym kawałeczku do dekoracji, majonez, musztarda, szczypiorek, pieprz i sól. Gotowe :)
Smacznego :)