Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować różne farsze w świątecznych jajach.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 776
Dziś do pracy.
Odsłon: 249
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1646
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 168
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 776
Dziś do pracy.
Odsłon: 249
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1646
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 168
Składniki
Jaja się gotuje 8 minut, potem chłodzi, obiera i przekrawa. Żółtka trzeba zgnieść widelcem. Jeszcze pstrąg- zostawiłam po małym kawałeczku do dekoracji, majonez, musztarda, szczypiorek, pieprz i sól. Gotowe :)
Smacznego :)