Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące śniadanie. Daje energie na dłuższy czas.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15390
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15390
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Boczek pokroić w paski, podsmażyć. Bułkę pokroić w kostkę, wrzucić do podsmażonego boczku. Całość zrumienić. Wbić jajka, przyprawić (solę,dodaję lubczyk). Na koniec dodać pokrojony szczypiorek. Moja jajecznica musi być mocna usmażona co widać na zdjęciu.