Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5483
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29636
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5483
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29636
Składniki
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i wrzucamy na nią pokrojone w kostkę plasterki boczku i cebulę. Smażymy do zeszklenia się cebuli i dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora. Smażymy aż pomidor zmięknie i wypuści sok. Doprawiamy do smaku i wbijamy jajka, mieszamy, posypujemy koprem.
Gdy jajecznica usmaży się, wykładamy na talerz, dekorujemy oliwkami i jemy :) Smacznego !!!