Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica nie jedno ma imię. Przygotowałam ją ze szparagami i białą cebulką dymką.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3345
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 894
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3345
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 894
Składniki
Odłam końcówki szparag i potnij pod kątem na mniejsze kawałki. Ugotuj w lekko osolonym wrzątku 3-4 minuty i odcedź na sicie. W międzyczasie pokrój cebulę w drabną kostkę i usmaż na maśle lub oliwie. Wbij jaja i dopraw solą i pieprzem. Dodaj połowę szparagów i usmaż całość mieszając. Wyłóż na talerze. Na wierzch połóż resztę szparagów i posyp płatkami chili. Podawaj z grzankami ( u mnie sucharki z chałki).