Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna jajecznica ze szpinakiem na niedzielne śniadanie.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 209
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27775
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 114
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 209
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27775
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 114
Składniki
Wykonanie: Szpinak rozmrozić, cebulę bardzo drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Dodać mąkę, wymieszać i jeszcze chwilę podsmażyć, następnie dodać szpinak. Doprawić do smaku solą i pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i dusić około 10 minut. Na koniec dodać śmietanę i wbić jaja i przysmażyć na wolnym ogniu ( uważając aby jaja nie ścięły się zbyt mocno). Proponuje podać na tłuczonych ziemniakach z kwaśnym mlekiem lub śmietaną.