Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna jajecznica ze szpinakiem na niedzielne śniadanie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414568
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2342
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3810
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414568
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2342
Składniki
Wykonanie: Szpinak rozmrozić, cebulę bardzo drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Dodać mąkę, wymieszać i jeszcze chwilę podsmażyć, następnie dodać szpinak. Doprawić do smaku solą i pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i dusić około 10 minut. Na koniec dodać śmietanę i wbić jaja i przysmażyć na wolnym ogniu ( uważając aby jaja nie ścięły się zbyt mocno). Proponuje podać na tłuczonych ziemniakach z kwaśnym mlekiem lub śmietaną.