Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna jajecznica ze szpinakiem na niedzielne śniadanie.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3428
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154624
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 997
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 398
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3428
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154624
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 997
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 398
Składniki
Wykonanie: Szpinak rozmrozić, cebulę bardzo drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Dodać mąkę, wymieszać i jeszcze chwilę podsmażyć, następnie dodać szpinak. Doprawić do smaku solą i pieprzem, zmiażdżonym czosnkiem i dusić około 10 minut. Na koniec dodać śmietanę i wbić jaja i przysmażyć na wolnym ogniu ( uważając aby jaja nie ścięły się zbyt mocno). Proponuje podać na tłuczonych ziemniakach z kwaśnym mlekiem lub śmietaną.