Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane pastą jajeczną to strzał w dziesiątkę, Pięknie wyglądają i fajnie smakują . Polecam
garnek , nóż, widelec, łyżka, talerz,
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1755
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1755
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, obrać ze skorupek. Z trzech jajek przygotować pastę jajeczną , żółtka rozgnieść widelcem , a białka drobno pokroić lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać posiekany szczypiorek oraz majonez według uznania i 1/2 łyżeczki chrzanu tartego, soli i pieprzy do smaku , wymieszać. Pozostałe jajka przekroić na połówki, 3 połówki udekorować ketchupem, 3 majonezem , a z pozostałych wyjąć żółtka rozgnieść je widelcem i dołożyć do pasty jajecznej w razie potrzeby pastę jeszcze raz doprawić pieprzem i solą .Taką pastą napełnić pozostałe połówki jajek. Smacznego
Pyszne jajka śniadaniowe gotowe do podania.