Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem nareszcie piękne słońce i ciepło !!! Więc na talerzu również czuć powiew wiosny ..
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 45
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 132
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 45
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 132
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Majonez mieszamy z chrzanem - w zależności od mocy chrzanu dodajemy 1-2 łyżki lub więcej w zależności od własnych preferencji, dodajemy sok z cytryny, sól i pieprz. Energicznie mieszamy do połączenia się smaków
Jajka obieramy, kroimy na ćwiartki lub połówki,zalewamy sosem i podajemy. Smakują rewelacyjnie posypane szczypiorkiem,podane w towarzystwie awokado i świeżych warzyw
Smacznego :)