Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za oknem nareszcie piękne słońce i ciepło !!! Więc na talerzu również czuć powiew wiosny ..
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Majonez mieszamy z chrzanem - w zależności od mocy chrzanu dodajemy 1-2 łyżki lub więcej w zależności od własnych preferencji, dodajemy sok z cytryny, sól i pieprz. Energicznie mieszamy do połączenia się smaków
Jajka obieramy, kroimy na ćwiartki lub połówki,zalewamy sosem i podajemy. Smakują rewelacyjnie posypane szczypiorkiem,podane w towarzystwie awokado i świeżych warzyw
Smacznego :)