Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealane zarówno na śniadanie jak i obiad czy kolację.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1909
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 792
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1909
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 46
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 792
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 931
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 240
Składniki
Łodygę brokuła, seler i marchew obieramy i kroimy w grubą kostkę. Warzywa układamy w naczyniu żaroodpornym, dodajemy masło klarowane i posypujemy przyprawami. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy 25 minut. następnie zmniejszamy temperaturę do ok. 160 wbijamy na warzywa jajka i zapiekamy tak by białka się ścięły, a żółtka pozostały płynne. Orzechy i migdały mielimy w młynku i posypujemy nimi zapieczone jaja. Całość oprószamy jeszcze pieprzem, solą i szczyptą płatków drożdżowych. Posypujemy zieloną natką.