Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające pyszne śniadanko, wege, słodycz składników wprawia w dobry nastrój. Przepis dla 1 osoby.
Garnek
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 183
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 237
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9290
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 183
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 237
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9290
Składniki
Komosę płuczę w garnku, w którym będę ją gotować - mieszam i zlewam wodę. Zalewam ją mlekiem i gotuję na wolnym ogniu 10 minut.
Myję, obieram, oczyszczam z nasion jabłko. Kroję je na plasterki. Połowę wrzucam do gotującej się komosy, a połowę później układam na talerzu.
Komosankę wlewam na talerz. Układam plasterki jabłka. Posypuję cynamonem i kakao. Dodaję orzechy. Zjadam ze smakiem