Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające pyszne śniadanko, wege, słodycz składników wprawia w dobry nastrój. Przepis dla 1 osoby.
Garnek
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29243
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29243
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Składniki
Komosę płuczę w garnku, w którym będę ją gotować - mieszam i zlewam wodę. Zalewam ją mlekiem i gotuję na wolnym ogniu 10 minut.
Myję, obieram, oczyszczam z nasion jabłko. Kroję je na plasterki. Połowę wrzucam do gotującej się komosy, a połowę później układam na talerzu.
Komosankę wlewam na talerz. Układam plasterki jabłka. Posypuję cynamonem i kakao. Dodaję orzechy. Zjadam ze smakiem