Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające pyszne śniadanko, wege, słodycz składników wprawia w dobry nastrój. Przepis dla 1 osoby.
Garnek
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22380
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 195
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22380
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 195
Składniki
Komosę płuczę w garnku, w którym będę ją gotować - mieszam i zlewam wodę. Zalewam ją mlekiem i gotuję na wolnym ogniu 10 minut.
Myję, obieram, oczyszczam z nasion jabłko. Kroję je na plasterki. Połowę wrzucam do gotującej się komosy, a połowę później układam na talerzu.
Komosankę wlewam na talerz. Układam plasterki jabłka. Posypuję cynamonem i kakao. Dodaję orzechy. Zjadam ze smakiem