Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, szybka i sycąca kanapka nie tylko na śniadania
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4374
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11876
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5586
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 167
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4374
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11876
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5586
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, jajka roztrzep widelcem, dopraw solą i pieprzem, wlej na patelnię.
Kiedy jajka lekko się zetną połóż na nich chleb, chwilę podsmaż i przewróć na drugą stronę.
Na podpieczonych jajkach połóż plaster szynki, żółty ser, plastry ogórka , posyp szczypiorkiem i złóż na pół, zawijając wszystko do środka.
Smaż jeszcze na małym ogniu po 2-3 minuty z każdej strony.
Podaj na ciepło. Polecam.