Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja na śniadanie, to śledź na kanapce. Ryba ta jest bardzo zdrowa bogata w białka, witaminy A,E,D i kwasy Omega 3. Kilka innych dodatków powoduje, że będziemy wracać do takiego śniadania lub przekąski w ciągu dnia bardzo często.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2038
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 270
Polecam.
Odsłon: 458
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2038
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 270
Polecam.
Odsłon: 458
Składniki
Kromki chleba smarujemy majonezem, grubość zależy od Twojego smaku
Na posmarowane kromki kładziemy listki cykorii, ilość cykorii zależy również od Twojego smaku, ponieważ jest ona troszeczkę gorzkawa
Następnie kładziemy naszego bohatera dnia, czyli śledź. Ja wykorzystałem śledzia po kaszubsku, ale również mogą być inne rodzaje śledzia lub takie jakie najbardziej lubicie.
Zbliżając się do końca ponownie kładziemy krążki sera na śledzia
Całość zakańczamy ponownie cykorią.
Jeśli się podobało zapraszam do realizacji i zapoznania z innymi moimi przepisami i polecania znajomym. Smacznego.