Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka wieprzowa marynowana w przyprawach z musztardą i ziołowym pieprzem, pieczona w rękawie jest aromatyczna, miękka i soczysta. Takie mięsko można podawać na zimno jako wędlina do kanapek lub na ciepło z sosem do dania obiadowego.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 870
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8313
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13146
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 870
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8313
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13146
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 469
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Włożyć do miski, dodać resztę składników marynaty, dokładnie wymieszać.
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, dokładnie natrzeć marynatą.
Włożyć do rękawa do pieczenia mięsa, zawiązać i odłożyć do lodówki przynajmniej na całą noc. Następnie przełożyć do żaroodpornego naczynia lub gęsiarki, (folię w kilku miejscach przebić wykałaczką) i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 1,5 godziny w temp 160-170 stopni.