Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka wieprzowa marynowana w przyprawach z musztardą i ziołowym pieprzem, pieczona w rękawie jest aromatyczna, miękka i soczysta. Takie mięsko można podawać na zimno jako wędlina do kanapek lub na ciepło z sosem do dania obiadowego.
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106416
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106416
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Włożyć do miski, dodać resztę składników marynaty, dokładnie wymieszać.
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, dokładnie natrzeć marynatą.
Włożyć do rękawa do pieczenia mięsa, zawiązać i odłożyć do lodówki przynajmniej na całą noc. Następnie przełożyć do żaroodpornego naczynia lub gęsiarki, (folię w kilku miejscach przebić wykałaczką) i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 1,5 godziny w temp 160-170 stopni.