Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadanie zamiast owsianki.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Składniki
1. Kaszę wsypać do zimnego mleka i gotować na małym ogniu cały czas mieszając przez ok. 7min. 2. Gotową kaszę przełożyć do miski, polać odrobiną syropu i posypać płatkami migdałów wraz z wiśniami i porzeczkami.