Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo swojej prostoty, jest to naprawdę pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Do jej przygotowania można wykorzystać ulubioną kiełbasę. Potrawkę podajemy z ryżem, kaszą czy pieczywem.
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 93
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5318
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 93
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5318
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, a paprykę w kostkę. Kiełbaski ponacinać. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę, po chwili dodać cebulę. Następnie dodać papryki oraz liść laurowy i ziarenka ziela angielskiego. Całość oprószyć mieloną papryką i wymieszać, chwilę podsmażyć. Następnie zalać szklanką bulionu, ponownie wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku. Gotować kilka minut, aby papryka zmiękła. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.