Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo swojej prostoty, jest to naprawdę pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Do jej przygotowania można wykorzystać ulubioną kiełbasę. Potrawkę podajemy z ryżem, kaszą czy pieczywem.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, a paprykę w kostkę. Kiełbaski ponacinać. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę, po chwili dodać cebulę. Następnie dodać papryki oraz liść laurowy i ziarenka ziela angielskiego. Całość oprószyć mieloną papryką i wymieszać, chwilę podsmażyć. Następnie zalać szklanką bulionu, ponownie wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku. Gotować kilka minut, aby papryka zmiękła. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.