Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo swojej prostoty, jest to naprawdę pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Do jej przygotowania można wykorzystać ulubioną kiełbasę. Potrawkę podajemy z ryżem, kaszą czy pieczywem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 890
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12699
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 890
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12699
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, a paprykę w kostkę. Kiełbaski ponacinać. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę, po chwili dodać cebulę. Następnie dodać papryki oraz liść laurowy i ziarenka ziela angielskiego. Całość oprószyć mieloną papryką i wymieszać, chwilę podsmażyć. Następnie zalać szklanką bulionu, ponownie wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku. Gotować kilka minut, aby papryka zmiękła. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.