Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie wygląda i rewelacyjnie smakuje!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6416
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2021
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6416
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2021
 
         
         
                Składniki
Mieszamy mąkę z mlekiem. Dodajemy pojedynczo jajka, sól, kakao, cukier waniliowy i olej. Mieszamy dokładnie ciasto i wstawiamy do lodówki na ok.10 minut. Smażymy na gorącej! patelni wylewając łyżeczką ( albo szprycą ) dowolny wzór - pajęczynę. Smażymy z obydwu stron delikatnie obracając , by nie rozerwać naleśnika.
Układamy na talerzu. Przykrywamy serkiem i pokrojonymi w plastry kiwi. Przykrywamy drugim naleśnikiem. Posypujemy cukrem pudrem!