Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie wygląda i rewelacyjnie smakuje!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414147
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414147
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Składniki
Mieszamy mąkę z mlekiem. Dodajemy pojedynczo jajka, sól, kakao, cukier waniliowy i olej. Mieszamy dokładnie ciasto i wstawiamy do lodówki na ok.10 minut. Smażymy na gorącej! patelni wylewając łyżeczką ( albo szprycą ) dowolny wzór - pajęczynę. Smażymy z obydwu stron delikatnie obracając , by nie rozerwać naleśnika.
Układamy na talerzu. Przykrywamy serkiem i pokrojonymi w plastry kiwi. Przykrywamy drugim naleśnikiem. Posypujemy cukrem pudrem!