Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4155
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30100
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4155
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30100
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, 8 minut od zagotowania się wody- wtedy jaja nie będą miały niebieskawej obwódki. Jaja miały być bardziej kolorowe ale skończyło się na pomyśle z "moje gotowanie". Buraka obrałam ze skóry i starłam go na tarce, w miseczce zalałam go wrzątkiem i włożyłam trzy obrane jaja. Jeszcze trochę soli i ocet jabłkowy, żeby jaja były smaczne. Kurkumę rozmieszałam z olejem- z wodą słabo się miesza, dodałam przegotowaną wodę, sól i ocet jabłkowy. W mieszaninę włożyłam trzy jaja.
Następnego dnia jaja są gotowe. Smacznego :)