Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, 8 minut od zagotowania się wody- wtedy jaja nie będą miały niebieskawej obwódki. Jaja miały być bardziej kolorowe ale skończyło się na pomyśle z "moje gotowanie". Buraka obrałam ze skóry i starłam go na tarce, w miseczce zalałam go wrzątkiem i włożyłam trzy obrane jaja. Jeszcze trochę soli i ocet jabłkowy, żeby jaja były smaczne. Kurkumę rozmieszałam z olejem- z wodą słabo się miesza, dodałam przegotowaną wodę, sól i ocet jabłkowy. W mieszaninę włożyłam trzy jaja.
Następnego dnia jaja są gotowe. Smacznego :)