Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna pasta. Smakuje jak ta ze sklepu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10323
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12767
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4532
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10323
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12767
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4532
Składniki
Mięso z wędzonej makreli oddzielić od skóry, i oczyścić z ości, włóżyć do rozdrabniacza razem z miękkim masłem i koncentratem pomidorowym i zmiksować. Przełóżyć do słoika lub naczynia z zamknięciem. Smarowac kromki chleba i podawać z kiszonym ogórkiem, piklami lub z marynowaną papryką.