Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna pasta. Smakuje jak ta ze sklepu
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21160
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25285
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 96
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 125
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21160
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25285
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 96
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 125
Składniki
Mięso z wędzonej makreli oddzielić od skóry, i oczyścić z ości, włóżyć do rozdrabniacza razem z miękkim masłem i koncentratem pomidorowym i zmiksować. Przełóżyć do słoika lub naczynia z zamknięciem. Smarowac kromki chleba i podawać z kiszonym ogórkiem, piklami lub z marynowaną papryką.