Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna pasta. Smakuje jak ta ze sklepu
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 58
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 47
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 684
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 197
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 58
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 47
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 684
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 197
Składniki
Mięso z wędzonej makreli oddzielić od skóry, i oczyścić z ości, włóżyć do rozdrabniacza razem z miękkim masłem i koncentratem pomidorowym i zmiksować. Przełóżyć do słoika lub naczynia z zamknięciem. Smarowac kromki chleba i podawać z kiszonym ogórkiem, piklami lub z marynowaną papryką.