Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedziele to dni kiedy nigdzie się nie śpieszę, więc poranki spędzam w kuchni. Dzisiejsza propozycja na przepyszny omlet
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13147
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7384
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13147
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7384
Składniki
Kiełbasę kroimy w plasterki i smażymy do zrumienienia. W między czasie jajka mieszamy widelcem doprawiamy solą i pierzem. Gdy kiełbasa się zrumieni, wlewamy na patelnię jajka. nie mieszamy. W momencie gdy zauważymy że jajka się ścinają wrzucamy starty ser i pokrojony w plasterki pomidor oraz doprawiamy ulubionymi ziołami. Smażymy na niewielkim ogniu do momentu gdy jajka się zetną. Na górę kładziemy duży talerz i szybko odwracamy patelnię. Tak odwrócony omlet wykładamy ponownie na patelnię na ok 1,5 min. SMACZNEGO