Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne śniadanie dla dzieci.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6468
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5240
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6468
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13471
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5240
Składniki
Wykonanie: Jogurt wymieszać z wodą, wbić jajka i wsypać mąkę. Następnie dodać stopione masło, proszek do pieczenia, sól, cukier waniliowy i dokładnie wymieszać. Smażyć nieduże naleśniki, polać miodem lub syropem klonowym i podawać.