Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polane czekoladą smakują rewelacyjnie.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 183
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 183
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Składniki na ciasto miksujemy dokładnie aby nie było grudek.
Twaróg kruszymy i ugniatamy widelcem. Dodajemy cukier i śmietanę, dokładnie mieszamy.
Na dobrze rozgrzaną patelnię wylewamy trochę ciasta i smażymy z obu stron. Ja smażę na margarynie "Palmie"
Na usmażone naleśniki nakładamy masę serową i zawijamy w rulon. Naleśniki można polać czekoladą.