Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, puszysty omlet. Idealny dla "sportowca" na śniadanie np. przed biegiem. Można go również jeść zawsze kiedy się chce! Można go zjeść z jogurtem lub owocami. Polecam!
Patelnia, mikser lub blender
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19180
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232058
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19180
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232058
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miksera ( banana pokrój na mniejsze części ) , i zblendować na gładką masę. Dać łyżkę masła na patelnię, rozpuścić. Wylać masę na patelnię. Piec ok. 3 min, aż do przybrunienia. Omlet musi nabrać jasno-brązowy kolor. W czasie pieczenia omletu przygotuj drugą patelnię o tej samej średnicy, rozpuść na niej 1 łyżkę masła. Następnie energicznym ruchem przełóż omlet na drugą patelnię i piecz przez 3 min. Ponieważ omlet jest delikatny, ta opcja gwarantuje że omlet się nie rozwali. Możesz zjeść z jogurtem lub owocami. Pozdrawiam Jeremiasz