Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, puszysty omlet. Idealny dla "sportowca" na śniadanie np. przed biegiem. Można go również jeść zawsze kiedy się chce! Można go zjeść z jogurtem lub owocami. Polecam!
Patelnia, mikser lub blender
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17429
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 831
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4532
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17429
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 831
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4532
Składniki
Wszystkie składniki włożyć do miksera ( banana pokrój na mniejsze części ) , i zblendować na gładką masę. Dać łyżkę masła na patelnię, rozpuścić. Wylać masę na patelnię. Piec ok. 3 min, aż do przybrunienia. Omlet musi nabrać jasno-brązowy kolor. W czasie pieczenia omletu przygotuj drugą patelnię o tej samej średnicy, rozpuść na niej 1 łyżkę masła. Następnie energicznym ruchem przełóż omlet na drugą patelnię i piecz przez 3 min. Ponieważ omlet jest delikatny, ta opcja gwarantuje że omlet się nie rozwali. Możesz zjeść z jogurtem lub owocami. Pozdrawiam Jeremiasz