Śniadania Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
cebule pokroic w kostke albo w piorka, podsmazyc. mąkę połaczyc z mlekiem i jajkami, wyrobić ciasto - jesli bedzie za geste - dolac mleka. wrzucic usmazona cebule. kiełbase pokroic w kostke, podsmazyć, dodac do ciasta, wszystko wymieszac. na patelni rozgrzac olej, wylac ciasto, posolic, popieprzyc i usmazyc :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

beze 28 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
..no szybki ten omlecik ,ale nikt nigdy nie pisze,czy pod przykryciem tego omleta dusić czy nie.. i na jakim ogniu..małym średnim czy dużym...ostatnio robiłem na oleju i uwędziłem..mam nadzieję ,że tym razem wyjdzie..pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz