Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny omlecik na śniadanko.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6963
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5267
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2395
Składniki
Wykonanie: Banany obrać ze skórki, pokroić na plasterki i podsmażyć rumiano na maśle. Żółtka jaj, śmietanę i sól wymieszać, dodać ubitą na sztywno pianę i mąkę. Na patelnię wlać odrobinę rozgrzanego oleju i wyłożyć delikatnie omlet. Na wierzchu poukładać podsmażone plastry bananów, posypać pieprzem i zapiec 10 minut w temperaturze 200°C.