Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny omlet, prosty i szybki w wykonaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8278
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 454
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8278
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 454
Składniki
Plaster polędwicy lub szynki, boczku i sera żółtego kroimy w drobną kostkę.
Wbijamy jajka do miseczki dodajemy proszek do pieczenia, mąkę, sól, pieprz mielony i susz koperku. Miksujemy i na koniec wrzucamy pokrojone w kostkę składniki i lekko mikserem mieszamy.
Wlewamy wszystko na gorącą patelnię z tłuszczem i smażymy z obu stron na złoty kolor, pod przykryciem. Smacznego !!!