Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny omlet, prosty i szybki w wykonaniu.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27305
Polecam, pychota.
Odsłon: 228
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 45
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27305
Polecam, pychota.
Odsłon: 228
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 45
Składniki
Plaster polędwicy lub szynki, boczku i sera żółtego kroimy w drobną kostkę.
Wbijamy jajka do miseczki dodajemy proszek do pieczenia, mąkę, sól, pieprz mielony i susz koperku. Miksujemy i na koniec wrzucamy pokrojone w kostkę składniki i lekko mikserem mieszamy.
Wlewamy wszystko na gorącą patelnię z tłuszczem i smażymy z obu stron na złoty kolor, pod przykryciem. Smacznego !!!