Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny omlet, prosty i szybki w wykonaniu.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Składniki
Plaster polędwicy lub szynki, boczku i sera żółtego kroimy w drobną kostkę.
Wbijamy jajka do miseczki dodajemy proszek do pieczenia, mąkę, sól, pieprz mielony i susz koperku. Miksujemy i na koniec wrzucamy pokrojone w kostkę składniki i lekko mikserem mieszamy.
Wlewamy wszystko na gorącą patelnię z tłuszczem i smażymy z obu stron na złoty kolor, pod przykryciem. Smacznego !!!