Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wartościowe śniadanie
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1591
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232006
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1591
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232006
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5083
Składniki
Rozgrzewamy patelnię i dodajemy łyżeczkę oleju kokosowego. Dodajemy cebulkę, czosnek i umyty wcześniej szpinak. Wszystko doprawiamy delikatnie solą i pieprzem. W miseczce mieszamy jajka z płatkami owsianymi, siemieniem lnianym oraz ok. łyżką startego parmezanu. Gdy szpinak będzie już miękki wylewamy masę jajeczną na patelnię i smażymy omlet kilka minut z jednej strony następnie przewracamy i ok. 1,5 minuty smażymy na drugiej stronie. Gotowe J Propozycje podania: pomidorki koktajlowe, twarożek i świeże liście szpinaku.