Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wartościowe śniadanie
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2203
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2132
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 468
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 904
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1038
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2203
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2132
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 468
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 904
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1038
Składniki
Rozgrzewamy patelnię i dodajemy łyżeczkę oleju kokosowego. Dodajemy cebulkę, czosnek i umyty wcześniej szpinak. Wszystko doprawiamy delikatnie solą i pieprzem. W miseczce mieszamy jajka z płatkami owsianymi, siemieniem lnianym oraz ok. łyżką startego parmezanu. Gdy szpinak będzie już miękki wylewamy masę jajeczną na patelnię i smażymy omlet kilka minut z jednej strony następnie przewracamy i ok. 1,5 minuty smażymy na drugiej stronie. Gotowe J Propozycje podania: pomidorki koktajlowe, twarożek i świeże liście szpinaku.