Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wartościowe śniadanie
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 8615
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 8615
Składniki
Rozgrzewamy patelnię i dodajemy łyżeczkę oleju kokosowego. Dodajemy cebulkę, czosnek i umyty wcześniej szpinak. Wszystko doprawiamy delikatnie solą i pieprzem. W miseczce mieszamy jajka z płatkami owsianymi, siemieniem lnianym oraz ok. łyżką startego parmezanu. Gdy szpinak będzie już miękki wylewamy masę jajeczną na patelnię i smażymy omlet kilka minut z jednej strony następnie przewracamy i ok. 1,5 minuty smażymy na drugiej stronie. Gotowe J Propozycje podania: pomidorki koktajlowe, twarożek i świeże liście szpinaku.