Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna,zdrowa i smaczna :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
Składniki
Płatki zalać szklanką wrzątku i odstawić na parę godzin (jeśli chcemy zjeść owsiankę na śniadanie zalać płatki wieczorem dnia poprzedniego i odstawić na noc ) Do namoczonych płatków dodać serek,starte na grubych oczkach jabłko.żurawinę,miód,cynamon,proszek do pieczenia i wymieszać. Białka ubić na sztywno i delikatnie wymieszać z masą. Przełożyć do foremki i piec w 200 st ok 30-40 min Smacznego :)