Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pożywne śniadanie, słodki obiad lub podwieczorek. przygotowuje się ekspresowo :-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 962
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 962
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
Wszystkie składniki (poza jogurtem i bananem) wymieszać w misce trzepaczką. Bana pokroić w kostkę, dodac do ciasta i wymieszać delikatnie łyżką. Placki smażyć na patelni z niewielką ilością oleju po kilka min. z obu stron. Podawać z ulubionymi dodatkami, u mnie jogurt naturalny, truskawki i migdały drobno pokrojone. Smacznego :-)