Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta na kanapki, idealna na szybkie śniadanie. Jeśli lubisz, możesz dorzucić do niej pestki słonecznika lub sezamu, świetnie będzie się komponować również zaserwowana z plastrami ogórka małosolnego i pomidora.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 428
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 428
Składniki
Jajko ugotuj na twardo (około 6-7 minut), następnie obierz ze skórki i drobno posiekaj.
Do miski przełóż serek wiejski, posiekanej jajko, szczypiorek i przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.
Gotową pastą posmaruj kromki chleba.