Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 135
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 205
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9223
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 135
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 205
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9223
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.