Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 285 Ocena: 1411

Dodano:

Odsłon: 14926

Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.

  2. Cebulę obrać i drobno posiekać.

  3. Natkę umyć, osuszyć i posiekać.

  4. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

  5. Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń