Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 87
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 63
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 87
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 63
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.