Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 351
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 248
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 351
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 248
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.