Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z czerwoną cebulą i natką pietruszki.
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 87
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 121
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 3757
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 87
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 121
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 3757
Składniki
Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Cebulę obrać i drobno posiekać.
Natkę umyć, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Przed podaniem pastę warto wstawić do lodówki na około godzinę, aby smaki nieco się przegryzły.