Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kanapki z serem i szynką? Poszukujecie przepisu na coś oryginalnego? Tę pastę przygotujecie w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka prostych składników i odrobina czasu, aby przyrządzić rewelacyjną w smaku pastę jajeczną. Dodatek kurkumy nada jej pięknego koloru i wyrazu. Szczypta majeranku podkręci aromat tej potrawy, a odrobina musztardy wprowadzi ciekawy, pikantny posmak.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Koperek i szczypiorek płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
W miseczce łączymy majonez, musztardę, miękkie masło i przyprawy. Do wymieszanego sosu dodajemy jajka i zieleninę. Całość ponownie mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kanapki.