Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kanapki z serem i szynką? Poszukujecie przepisu na coś oryginalnego? Tę pastę przygotujecie w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka prostych składników i odrobina czasu, aby przyrządzić rewelacyjną w smaku pastę jajeczną. Dodatek kurkumy nada jej pięknego koloru i wyrazu. Szczypta majeranku podkręci aromat tej potrawy, a odrobina musztardy wprowadzi ciekawy, pikantny posmak.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 895
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 827
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 288
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 895
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 827
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 288
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Koperek i szczypiorek płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
W miseczce łączymy majonez, musztardę, miękkie masło i przyprawy. Do wymieszanego sosu dodajemy jajka i zieleninę. Całość ponownie mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kanapki.