Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kanapki z serem i szynką? Poszukujecie przepisu na coś oryginalnego? Tę pastę przygotujecie w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka prostych składników i odrobina czasu, aby przyrządzić rewelacyjną w smaku pastę jajeczną. Dodatek kurkumy nada jej pięknego koloru i wyrazu. Szczypta majeranku podkręci aromat tej potrawy, a odrobina musztardy wprowadzi ciekawy, pikantny posmak.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1429
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1376
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1429
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1376
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Koperek i szczypiorek płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
W miseczce łączymy majonez, musztardę, miękkie masło i przyprawy. Do wymieszanego sosu dodajemy jajka i zieleninę. Całość ponownie mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kanapki.