Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły wam się tradycyjne kanapki z serem i szynką? Poszukujecie przepisu na coś oryginalnego? Tę pastę przygotujecie w ekspresowym tempie. Wystarczy kilka prostych składników i odrobina czasu, aby przyrządzić rewelacyjną w smaku pastę jajeczną. Dodatek kurkumy nada jej pięknego koloru i wyrazu. Szczypta majeranku podkręci aromat tej potrawy, a odrobina musztardy wprowadzi ciekawy, pikantny posmak.
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 241
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 516
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 241
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 516
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Koperek i szczypiorek płuczemy, osuszamy i drobno siekamy.
W miseczce łączymy majonez, musztardę, miękkie masło i przyprawy. Do wymieszanego sosu dodajemy jajka i zieleninę. Całość ponownie mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kanapki.